У Порошенка розповіли, чи можуть об'єднатися з партією Зеленського
Категорія
Політика
Дата публікації

У Порошенка розповіли, чи можуть об'єднатися з партією Зеленського

У Порошенка розповіли, чи можуть об'єднатися з партією Зеленського
Джерело:  24 канал

Партії "Слуга народу" та "Європейська солідарність" мали чимало конфліктів під час президентських та парламентських виборів. Народна депутатка від "Європейської Солідарності" Софія Федина розповіла, чи зможуть партії об'єднати сили та створити коаліцію, а також чи співпрацюватимуть ці політичні сили.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "24 Канал".

На думку народної обраниці, необхідно вже сідати за роботу і працювати на благо України, а також шукати й знаходити спільні точки дотику, аби надалі працювати в інтересах країни.

"Щодо коаліції, на мою думку, про це говорити нема сенсу, адже "Слуга народу" і так отримує більшість. Тож вони можуть формувати уряд одноосібно. Але з цим вони отримують не лише всю повноту влади, але й максимальну відповідальність", – пояснила Федина.

Окрім того, вона зазначила, що у випадку висування законопроектів щодо євроінтеграції, збереження територіальної цілісності, або будь-якої іншої ініціативи, що забезпечують нормальне та ефективне функціонування держави, - партії будуть єднатись.

Як повідомляв ONLINE.UА, політична партія "Слуга народу", яка підтримує президента України Володимира Зеленського, цілком можливо, вперше в історії зможе сформувати у Верховній Раді монопартійну більшість, не вступаючи в коаліцію з іншими фракціями та навіть без допомоги депутатів-самовисуванців.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?