У Порошенка розповіли, чому до цього часу не було зустрічі з Трампом
Категорія
Політика
Дата публікації

У Порошенка розповіли, чому до цього часу не було зустрічі з Трампом

У Порошенка розповіли, чому до цього часу не було зустрічі з Трампом
Джерело:  Сьогодні

Президент України Петро Порошенко все ще не зустрівся з американським лідером Дональдом Трампом через неузгодженість порядку денного перемовин.
Про це заявив заступник голови АП Костянтин Єлісєєв, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на інтерв'ю дипломата виданню "Сегодня.ua".
Відзначається, що раніше була інформація про майбутню зустріч Порошенка з Адміністрацією Трампа 17-19 лютого, а також про зустріч з самим президентом США протягом лютого.
"Дійсно, ми пропонували дати візиту в кінці лютого. Але, як ви знаєте, на той час відбувалися певні непрості кадрові процеси в новій Адміністрації. На той момент, на жаль, ще не були зайняті ключові позиції в новій американській адміністрації, в Держдепі, в Раді нацбезпеки. Тому є певні об'єктивні причини відсутності конкретних дат", - підкреслив Єлісєєв.

Читайте також: К лімкін висловився про зустріч Порошенка з Трампом і зброю для України
"По-друге, нас, звичайно ж, цікавить змістовний візит, а не візит заради візиту. Отже, крім дати, ми б хотіли сформувати конкретний порядок денний з тим, щоб вийти на певні домовленості", - сказав Єлісєєв.
"Хочу ще раз повторити: зустріч на вищому рівні відбудеться, як тільки дві сторони узгодять порядок денний, а також наповнення майбутньої зустрічі. Звичайно, ми б хотіли, щоб це сталося якомога швидше", - додав заступник голови АП.
Як повідомляв ONLINE.UA, раніше Костянтин Єлісєєв наголошував на важливості того, щоб зустріч Петра Порошенка з Дональдом Трампом відбулася раніше можливої ​​зустрічі президента США з лідером РФ Володимиром Путіним.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?