У Порошенка запропонували заборонити пасажирські перевезення з РФ
Категорія
Політика
Дата публікації

У Порошенка запропонували заборонити пасажирські перевезення з РФ

У Порошенка запропонували заборонити пасажирські перевезення з РФ

Постійний представник президента в анексованому Російською Федерацією Криму Борис Бабін виступив за припинення пасажирських перевезень з РФ.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "Дзеркало тижня".

За словами Бабіна, перш за все Україна має рухатися до припинення організованого пасажирського транспортного сполучення з Росією. Він наголошує, що всі "професійні патріоти" щось іноді висловлюють проти торгівельних відносин з агресором, які часто є вимушеним злом через специфіку світового розподілу ресурсів.

Читайте також: Україна збирається розірвати дипвідносини з Росією - росЗМІ

"У той же час ці "професійні патріоти", до речі, як і т.зв. "патріотична опозиція", ні слова не говорять про десяток щоденних поїздів Укрзалізниці в Москву з усіх регіонів, від Львова до Херсона", - написав представник Порошенка у своїй колонці.

За словами представника президента, на сьогодні єдиним фактором, який утримує владу "від цього вимушеного, хворобливого, але необхідного кроку", є широке громадське обурення, яке можна очікувати від подібної заборони.

Як повідомляв ONLINE.UA, за запитом Служби безпеки України Міністерство економічного розвитку і торгівлі ввело санкції проти 18 компаній РФ.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?