У Порошенка заявили, що закінчили з Roshen
Категорія
Економіка
Дата публікації

У Порошенка заявили, що закінчили з Roshen

У Порошенка заявили, що закінчили з Roshen
Джерело:  interfax.com.ua

Радники президента Петра Порошенка заявили, що його частка в ТОВ "Центрально-Європейська кондитерська компанія", що з 2007 року належала інвестфонду "Прайм Ессетс Кепітал", передана в нову іноземну структуру в рамках укладеного з Rothschild Trust договору про сліпий траст.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Інтерфакс-Україна.
"4 квітня 2016 року нами було зроблено заяву про передачу активу... в нову іноземну структуру, що повністю завершило юридичну процедуру передачі частки в траст на території України", - йдеться в заяві.
Згідно з даними в держреєстрі, серед співвласників ТОВ "Центрально-Європейська кондитерська компанія" зараз вказана нідерландська Roshen Europe B.V. з часткою 85%. Президенту корпорації Roshen В'ячеславу Москалевському належить 13% через інвестфонд "Кондитерінвест", а ще чотирьом менеджерам - по 0,5%. Трастовий договір був укладений 14 січня 2016 року.
Раніше повідомлялося, що дії президента України Петра Порошенка, пов'язані з офшорним скандалом, можуть суперечити закону тому, що він відкрив нову компанію, перебуваючи на посаді глави держави, і не вказав цей актив у фінансовій декларації.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?