У Повітряних силах назвали ймовірні цілі нових ракетних атак РФ на Україну
Категорія
Україна
Дата публікації

У Повітряних силах назвали ймовірні цілі нових ракетних атак РФ на Україну

У Повітряних силах назвали ймовірні цілі нових ракетних атак РФ на Україну
Джерело:  online.ua

За останніми даними, Росія планує націлювати свої ракетні атаки в Україні на урядові будівлі, а також на будівлі, що належать Збройним силам та Міністерству оборони.

Джерело: речник Повітряних сил ЗСУ Юрій Ігнат

У Повітряних силах назвали ймовірні цілі РФ

Можуть все що завгодно обстрілювати. Вони мають пріоритетні цілі – урядові будівлі, будівлі Збройних Сил та Міністерства оборони. Тобто, як вони там називають їх, "центри ухвалення рішень", - пояснив він.

Ігнат пояснив, що йдеться не лише про Київ, а також про інші міста України.

Він зазначив, що пам'ятають про Харківську та Миколаївську обласні державні адміністрації, тому українським військам потрібно бути готовими до можливих нападів та знищувати все, що спрямоване на них. Також Ігнат закликав громадян дотримуватись рекомендацій щодо безпеки.

Представник Повітряних Сил ЗСУ також зазначив, що російські окупанти можуть направити свої атаки на транспортну інфраструктуру, гідротехнічні споруди та очисні споруди. Всі ці об'єкти знаходяться в зоні можливого ураження і мають бути захищені.

Що відомо про ракетні атаки РФ

13 березня у ЗСУ попередили про надзвичайно високу загрозу ракетних ударів РФ по Україні. Тоді окупанти вивели у Чорне море ракетоносії.

У ОК Південь зазначили, що є ознаки того, що Росія готується до нового ракетного удару по території України.

14 березня по всій Україні тричі оголошували масштабну повітряну тривогу. Під час однієї з них РФ випустила чотири протирадіолокаційні ракети. Усі вони були збиті над морем.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?