Підрозділ ДПСУ знищив групу "вагнерівців" у промзоні Бахмута — відео
Категорія
Україна
Дата публікації

Підрозділ ДПСУ знищив групу "вагнерівців" у промзоні Бахмута — відео

Підрозділ ДПСУ знищив групу "вагнерівців" у промзоні Бахмута — відео
Джерело:  online.ua

Підрозділи Держприкордонслужби ведуть бої за оборонону Бахмута на Донеччині. Українські військові показали, як знищили бойовиків з ПВК Вагнер у промисловій зоні міста.

Джерело: ДПСУ

Прикордонники ліквідували вагнерівців у Бахмуті

Днями, прикордонний підрозділ Луганського загону провів позиційний бій з ворожими силами в районі одного з промислових підприємств, - повідомили в ДПСУ.

Перед тим, українські захисники відбили кілька ворожих штурмових атак.

Російські найманці закріпилися в одному з цехів та накопичували чили для продовдення наступальних дій.

Прикордонники завдали контрудару для знищення ціїж групи окупантів.

Так, наші бійці зі станкового гранатомета СПГ-9 знищили кулеметника, який прикривав підхід до споруди. У прорив пішла група наземної розвідки охоронців кордонів й ліквідувала вагнерівців.

Прикордонники повідомили, що для ураження ворожого резерву влаштували засідку, а з настанням ночі влаштували сюрприз для штурмовиків, які підходили на передову.

Снайпери-прикордонники знешкодили шість окупантів.

Ситуація у Бахмуті

Оперативна обстановка у Бахмуті залишається складною. За повідомленням Сухопутних військ, для оборони міста залучаються сили та ресурси, які перешкоджають реалізації РФ свого задуму з захоплення міста.

Необхідно виграти час для накопичування резервів та початку контрнаступу, який вже не за горами , - пояснює оборону міста генерал-полковник Олександр Сирський.

За повідомленням британської розвідки, лінія фронту у місті пролягає по річці Бахмутка у центрі міста.

ЗСУ тримають західну частину міста, східну захопили росіяни. Українські оборонці зруйнували ключові мости через річку та можуть вести вогонь з укріплень у західній частині Бахмута.

Попри це, українські сили та лінії постачання ЗСУ є вразливими, оскільки РФ намагається обійти місто з півночі та півдня.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?