У Придністров'я озвучили претензії владі РФ через проблему з паспортами
Категорія
Світ
Дата публікації

У Придністров'я озвучили претензії владі РФ через проблему з паспортами

У Придністров'я озвучили претензії владі РФ через проблему з паспортами
Джерело:  online.ua

"Президент" невизнаного Придністров’я Вадім Красносєльський почав публічно скаржитися, що через погану роботу консульства РФ у самопроголошеній країні тамтешнє населення не може продовжити дію російських паспортів.

Джерело: придністровські ЗМІ

У Придністров'я озвучили претензії російській стороні

Люди виступають із зрозумілою вимогою – не можуть продовжити російський паспорт. Потрібно їздити, лікуватись, вчитися. Ну як так? Тут питання не до пані (президента Молдови Маї) Санду. Запитання до російської сторони, – публічно поскаржився самопроголошений ватажок Придністров’я.

Він також звернув увагу офіційної Москви, що головна проблема досі нікуди не зникла.

Ми сигналізуємо Росії, і це треба продовжувати через усі майданчики. Щоб МЗС Росії виконувало свої обов'язки у повному обсязі, – зазначив Красносєльський.

Як уже згадувалося раніше, нещодавно ватажок так званого Придністров'я почав скаржитися, що консульство Росії в Тирасполі не функціонує в належному режимі через те, що замість трьох співробітників там працює один.

Не можна також не згадати про те, що з кінця квітня у Придністров’ї діяв найвищий рівень терористичної загрози через серію терактів без жертв, в яких у регіоні звинувачували Україну або Молдову. Врешті в кінці травня рівень понизили до "жовтого".

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?