У Придністров’ї заявляють про нові вибухи біля кордону з Україною
Категорія
Світ
Дата публікації

У Придністров’ї заявляють про нові вибухи біля кордону з Україною

У Придністров’ї заявляють про нові вибухи біля кордону з Україною
Джерело:  online.ua

7 травня так зване "міністерство внутрішніх справ" невизнаного Придністров’я почало заявляти про вибухи біля кордону з Україною.

Джерело:  Newsmaker

Главарі Придністров’ї заявили про нові вибухи біля кордону з Україною

Згідно з даними придністровських медіа, вночі у селі Воронкове Рибницького району пролунали перші вибухи. Вони також звертають увагу на те, що населений пункт знаходиться поряд із українським кордоном. Пізніше про це заявили також представники "МВС" Придністров'я.

Біля села Воронкове Рибницького району, в районі колишнього аеродрому, сталося чотири вибухи. Увечері 6 травня, приміряно о 21:40, імовірно з дрону було скинуто перші два вибухові пристрої. Через годину атаку повторили. Глибина вирв становить приблизно 1 метр, діаметр — близько 25 сантиметрів, — заявили у "міністерстві", а також оприлюднили світлини з місця вибухів.

Що важливо розуміти, після 22 квітня, коли команда російського диктатора Володимира Путіна почала стверджувати, що головною метою армії РФ на "другій фазі спецоперації" в Україні є встановлення "повного контролю над Донбасом та Південною Україною" та вихід до Придністров'я, у регіоні сталася серія терактів без постраждалих.

Керівництво НАТО попереджає українську владу про подальші провокацій у невизнаному Придністров’ї, які мають на меті створити проблеми для нашої держави.

 Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?