У Путіна дали прогноз щодо Третьої світової війни
Категорія
Світ
Дата публікації

У Путіна дали прогноз щодо Третьої світової війни

У Путіна дали прогноз щодо Третьої світової війни
Джерело:  РІА Новини

Екс-глава адміністрації Кремля, спецпредставник президента РФ Володимира Путіна Сергій Іванов вважає, що інформаційна війна є фактом сьогоднішнього життя, проте реальна Третя світова війна малоймовірна.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "РИА Новости".
"Особливо, коли ми говоримо про ядерну зброю і гіпотетичну можливість Третьої світової війни, я вважаю, всі досить розумні, щоб не доводити ці речі до гарячої війни", - заявив Іванов.
"Але якщо ми говоримо про холодну війну, інформаційну війну, пропагандистську війну, то це життєвий факт. Ми бачимо це кожен день", - додав він.
Що ж стосується майбутніх виборів президента США, то Іванов зазначив, що Росії не важливо, хто переможе: Трамп чи інший кандидат.
Твердження про те, що Кремль вважав би за краще б бачити в Білому домі кандидата від Республіканської партії Дональда Трампа, Іванов назвав "абсолютною неправдою".
Він сподівається, що ким би не був новий президент, Росія зможе перезавантажити відносини з США.
Як повідомляв ONLINE.UA, раніше знаменитий американський актор Жан Клод Ван Дамм заявив, що США може врятувати тільки мільярдер Дональд Трамп, а з Росією потрібно помиритися.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?