У Путіна озвучили Зеленському нахабні звинувачення
Категорія
Політика
Дата публікації

У Путіна озвучили Зеленському нахабні звинувачення

У Путіна озвучили Зеленському нахабні звинувачення
Джерело:  online.ua

В Кремлі не втомлюються вигадувати нові цинічні приводи, щоб скасувати зустріч нормандської четвірки. Цього разу заступник очільника МЗС РФ Олександр Грушко нахабно зазначив, що рішення про проведення нового саміту в "нормандському форматі" буде прийнято виходячи з прогресу у виконанні поточних домовленостей. З такою заявою він виступив на полях Мюнхенської конференції з безпеки, передає ONLINE.UA з посиланням на "РБК".

"Була домовленість абсолютно чітка, що нова зустріч [у "нормандському форматі"] повинна підвести підсумок того, що було обговорено на попередній зустрічі. Це стосується розведення сил, припинення вогню, розмінування, обміну полоненими, впровадження формули Штайнмайєра в [українське] законодавство і деяких інших речей", - заявив Грушко.

Він цинічно додав, що ключовою умовою для проведення нового саміту є "зрушення щодо комплексу домовленостей – як на треку безпеки, так і на політичному треку".

"Одночасний рух по цих треках - стрижень тієї філософії, яка була закладена в мінські домовленості", - каже російський дипломат.

В якості однієї з головних перешкод на шляху реалізації мінських угод політик назвав "відсутність будь-якої готовності Києва до нормального діалогу з Донецьком і Луганськом".

"Це зобов'язання кричущим чином не виконується, хоча воно є одним з основних умов мінського пакету", - додав Грушко.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що генеральний директор Російської ради з міжнародних справ Андрій Кортунов наголосив, що не потрібно вбачати в плані РФ по Донбасу"зловісні політичні задуми" і "мюнхенську змову".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?