У Путіна озвучили Україні нові претензії стосовно Донбасу
Категорія
Політика
Дата публікації

У Путіна озвучили Україні нові претензії стосовно Донбасу

У Путіна озвучили Україні нові претензії стосовно Донбасу
Джерело:  online.ua

Незмінний речник Кремля Дмитро Пєсков знову почав публічно скаржитися на українську владу. Цього разу він заявив, що Україна — недружня для Росії держава, оскільки офіційний Київ, мовляв, дедалі частіше вдається до "антиросійських дії". Окрім того, прессекретар президента РФ Володимира Путіна також звинуватив Україну у неспроможності зупинити війну на Донбасі. Про це інформує ONLINE.UAз посиланням на "ТАСС".

"Україна – це суверенна держава, яка не є для нас дружньою, ми приходимо до такого висновку, судячи з тих антиросійських дій, які постійно домінують в політиці українського керівництва", — цинічно зазначив Дмитро Пєсков.

Відповідаючи на запитання представників російських ЗМІ18 лютого, речник Кремля поскаржився, що Україна є недружньою для Росії та перетворилася в "проєкт західних країн".

"Україна з того моменту, як там відбувся силовий переворот при потуранні ряду західних країн, перетворилася в проєкт цих самих західних країн", - почав запевняти представник Володимира Путіна.

Окрім того, Дмитро Пєсков у своєму стилі зазначив, що українська держава має "дуже серйозну проблему на південному сході своєї території, і поки вона не може впоратися з цими проблемами або не хоче впоратися шляхом виконання Мінського комплексу заходів".

Не можна не згадати про те, що нещодавно нова заява очільника Кремля Володимира Путіна про допомогу Донбасу спровокувала нове загостренні в зоні ООС. Офіційна Москва почала стверджувати, що ця "допомога" передбачає лише соціальну підтримку населення ОРДЛО, хоча під виглядом цієї "допомоги" офіційна Москва регулярно відправляє на Донбас гуманітарні конвої зі зброєю для збройних формувань, після чого бойовики підсилюють обстріли по позиціях українських військових. Представник президента РФ Дмитро Пєсков 15 лютого прокоментував останню заяву Путіна про те, що Росія ніколи не кине Донбас. Він також продовжує переконувати, що господар Кремля мав на увазі соціальну і гуманітарну допомогу для місцевих жителів.

Як повідомляв ONLINE.UA, у Зеленського висунули вимогу команді Путіна щодо Донбасу.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?