У Путіна повеселили черговою хамською заявою про Україну
Категорія
Світ
Дата публікації

У Путіна повеселили черговою хамською заявою про Україну

У Путіна повеселили черговою хамською заявою про Україну
Джерело:  online.ua

У Росії заявили, що сподіваються, що Україна "перехворіє помаранчевим вірусом" і повернеться до налагодження відносин з РФ.


Про це напередодні 25-річчя з моменту встановлення дипломатичних зв'язків між країнами заявив заступник глави МЗС РФ Григорій Карасін, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-службу російського зовнішньополітичного відомства.


У контексті розмови про події останніх років в Україні, Карасін заявив, що Київ "ріже по живому, обрубуючи всі нитки, що міцно зв'язують наші країни і народи".


Читайте також: У Путіна знову розповідають, якою бути Україні: соцмережі обурені


"Під ніж йде все, що хоч якось нагадує про Росію: мова, освіта, культура, спільне історичне минуле, торгівля, промисловість. Денонсуються двосторонні угоди, рвуться побратимські відносини між містами і регіонами, вводяться заборони на використання російської мови, на поширення російськомовних фільмів, книг, засобів масової інформації, згортаються будь спільні проекти навіть на шкоду власним інтересам", - сказав він.


Заступник голови МЗС Росії додав, що при такому розкладі немає надії на плідну співпрацю між країнами і підкреслив, що Кремль нібито готовий "до діалогу та співпраці з адекватними українськими політиками", відкритий "до відновлення найтісніших взаємовигідних зв'язків з братським народом".


Відзначимо, що в соцмережах обурилися заявами Кремля. Так, sergey написав: "Київ запропонував Москві полікуватися від клептоманії".





Олександр Зіньков: "У рф взагалі G-вірус всіх охопив".


Роман Власов: "шукай братські народи в тамбовських лісах!!!".


Viacheslav Yakubenko: "Грудень 1941. Німці окупували СРСР по саму Москву. У Міністерстві закордонних справ 3-го Рейху висловили надію на те, що Москва «перехворіє "червоним вірусом" і повернеться до налагодження конструктивного діалогу з Берліном".




Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  проросійські агенти були викриті в спробах розкрутити новий Майдан в Україні.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?