У Путіна придумали нову помсту для Обами: стали відомі подробиці
Категорія
Світ
Дата публікації

У Путіна придумали нову помсту для Обами: стали відомі подробиці

У Путіна придумали нову помсту для Обами: стали відомі подробиці
Джерело:  online.ua

Росія внесла до списку санкцій і заборонила в'їзд колишньому послу США в РФ (в 2012-2014 роках) Майклу Макфолу.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Twitter дипломата.


"Підтверджено, що я в санкційних списках Кремля і не можу приїхати в Росію. Кажуть, що я в списку санкцій Кремля через мою близькості з Обамою", - написав він.


Макфол допустив, що міг бути внесений до списку санкцій ще в 2014 році, але дізнався про це зараз, спробувавши отримати російську візу.


Читайте також: Меркель і Обама придумали Путіну нове покарання


Разом з тим, російське інформагентство РИА Новости з посиланням на джерело в МЗС РФ повідомило, що Макфол внесений до "чорного списку" у відповідь на візові санкції Вашингтона щодо росіян.


"Тільки Майкл Макфол, як завжди, помилився: його включили в відповідь списку не за "близькість до Обами", як він написав, а за активну участь в руйнуванні двосторонніх відносин і як послідовного лобіста кампанії тиску на Росію", - поіронізувати в РФ.


Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  Макфол робив гучні заяви в зв'язку з російською агресією проти України, зокрема, заявляв, що Німеччина отримала право забрати Калінінград після незаконної анексії Криму Москвою.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?