У Путіна приголомшили новою безсоромною заявою про Україну
Категорія
Політика
Дата публікації

У Путіна приголомшили новою безсоромною заявою про Україну

У Путіна приголомшили новою безсоромною заявою про Україну
Джерело:  online.ua

Команда російського президента Володимира Путіна щоденно виступає з нахабними заявами на адресу українського лідера Володимира Зеленського, які нікого вже не дивують. Одна цього разу офіційна Москва перевершила сама себе, адже незмінний речник Кремля Дмитро Пєсков неочікувано для всіх почав стверджувати, що зусилля влади РФ спрямовані на те, щоб Україна стала єдиною країною. З такою безсоромною заявою прессекретар Путіна виступив перед російськими журналістами. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "ТАСС".

"Звичайно, ми всі працюємо для того, щоб Україна стала єдиною країною, де припиниться цей внутрішньоукраїнський конфлікт", - зухвало зазначив Дмитро Пєсков.

Також російські журналісти почали цікавитися, в якій якості насправді Кремль розглядає неконтрольовану Києвом територію Донбасу. Пєсков традиційно почав стверджувати, що "це самопроголошені республіки, які заявили про вихід з України". Окрім того, речник Путіна також відреагував на той факт, що представники окупантів Донбасу в Тристоронньої контактній групі мають російські паспорти.

"Там дозволено подвійне громадянство", - відповів прессекретар російського президента, цинічно додавши, що офіційна Москва повинна видавати жителям Донбасу російські паспорти з гуманітарних міркувань, "тому що це люди, які були відторгнуті своєю державою".

"У першу чергу, представляючи інтереси українського регіону та самопроголошених республік, вони є громадянами цих самопроголошених республік, у них в кишені паспорти "ДНР" і "ЛНР", - додав Дмитро Пєсков.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що у Палаті представників Конгресу Штатів озвучили пропозицію ввести безпрецедентно жорсткі санкції проти РФ, а також КНР та Ірану. До чого цього разу треба готуватися Володимиру Путіну - можна знайти в нашій статті.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?