У Путіна розмову Порошенка з Трампом прокоментували цинічною брехнею
Категорія
Світ
Дата публікації

У Путіна розмову Порошенка з Трампом прокоментували цинічною брехнею

У Путіна розмову Порошенка з Трампом прокоментували цинічною брехнею
Джерело:  ТАРС

Прес-секретар президента РФ Володимира Путіна Дмитро Пєсков прокоментував розмову глави Білого дому Дональда Трампа з українським лідером Петром Порошенком, заявивши, що Росія не воює проти України на Донбасі.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на ТАСС.
Прес-служба Білого дому раніше повідомляла, що Трамп в ході телефонних переговорів з Порошенком обговорив "ряд питань, в тому числі конфлікт України з Росією, що триває протягом довгого часу".

Читайте також: Р озмова Порошенка і Трампа: в Україні помітили, як припечатали Росію
"Між Україною і Росією немає конфлікту. Донбас - це виключно внутрішньоукраїнський конфлікт", - прокоментував Пєсков заяву Білого дому.
Як повідомляв ONLINE.UA, український посол в США Валерій Чалий заявив, що головним позитивом розмови президента України Петра Порошенка з главою Білого дому Дональдом Трампом стала взаємна довіра лідерів двох країн.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?