У Путіна спробували жартувати щодо російських банків в Україні
Категорія
Події
Дата публікації

У Путіна спробували жартувати щодо російських банків в Україні

У Путіна спробували жартувати щодо російських банків в Україні
Джерело:  mid.ru

У Міністерстві закордонних справ РФ атаки на російські банки в Україні назвали "пострілом в ногу" української влади.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на сайт МЗС Росії.
"А кому, власне, заважають банки, що успішно працюють, які є українськими юридичними особами, зареєстрованими в повній відповідності з українським законодавством, мають вагому частку в національній банківській системі? Чи не буде створення проблем для цих банків «пострілом собі в ногу» нинішньої української влади?" - сказано в повідомленні.

Читайте також: Ак ція проти російських банків пройшла по всій Україні: з'явилися фото
"Знайдений черговий "страшний ворог", від якого, мовляв, відбуваються всі біди на Україні - це банки з російським капіталом, які давно і успішно працюють в країні на благо її ж економіки, фінансової системи і в інтересах численних українських вкладників. І знову хуліганячі "активісти" за фактичного потурання правоохоронних органів блокують роботу відділень банків, створюють перешкоди для їх нормального функціонування", - відзначили в МЗС.
У відомстві також повідомили, що деякі члени нинішнього Кабінету міністрів "підбурюють радикалів до протиправних дій".
Тим часом в Києві близько 50 членів партії "Національний корпус" ("Азов") другий день блокують роботу центрального офісу української "дочки" російського Сбербанку на вулиці Володимирська в Києві і не пускають всередину співробітників. Учасники акції зазначили, що акція триватиме до тих пір, поки у Сбербанку не заберуть ліцензію.
Користувачі соцмережі теж прокоментували заяву МЗС РФ.




Як повідомляв ONLINE.UA, невідомі активісти по всій Україні заблокували десятки банкоматів російських банків. Активісти заклеїли вітражі, двері банків, а також самі банкомати наклейками. Крім того, невідомі залили монтажною піною банкомати, "щоб припинити окупантами надання банківських послуг українцям".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?