У Путіна стверджують, що Кремль не товаришуватиме з Байденом
Категорія
Світ
Дата публікації

У Путіна стверджують, що Кремль не товаришуватиме з Байденом

У Путіна стверджують, що Кремль не товаришуватиме з Байденом
Джерело:  online.ua

Російський уряд не бачить перспективи налагодити добрі відносини зі Сполученими Штатами за каденції президента Джо Байдена. У Кремлі вважають, наразі Демократична та Республіканська партії збігаються у поглядах на Росію. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на заяву заступника міністра закордонних справ Сергія Рябкова.

За його словами, немає жодних підстав очікувати покращення відносин виключно через проведення президентських виборів та, відповідно, зміну адміністрації у "керма" держави.

"... (погляди) не залишають шансів на рух по висхідній траєкторії, принаймні в середньостроковій перспективі", - стверджує російський дипломат.

Нагадаємо, під час виборів у США 2016 року пропагандистські медіа Кремля відкрито підтримували Дональда Трампа та критикували демократку Гілларі Клінтон, однак насправді перемога республіканців не надала жодних переваг Росії. Навпаки, новий лідер США зневажливо ставився до Володимира Путіна та ігнорував його на міжнародних заходах.

Перемога Джо Байдена за підсумками голосування 3 листопада наприкінці місяця стала вже очевидною та безперечною. Утім, це не заважає Трампу називати ці вибори найбільш корумпованими в американській історії — бо він їх однозначно програв.

Наразі поки що чинний президент оголосив про намір судитися через результати голосування.

Як повідомляв ONLINE.UA, Дональд Трамп втратив підтримку Пентагону після вже очевидної поразки на виборах. У Міністерстві оборони США офіційно підтримали процес передачі повноважень кандидату-демократу Джо Байдену. Відомство готово розпочати співпрацю з передачі владу новій президентській адміністрації, як того вимагає законодавство.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?