Пентагон офіційно виступив на стороні Байдена проти Трампа
Категорія
Світ
Дата публікації

Пентагон офіційно виступив на стороні Байдена проти Трампа

Пентагон офіційно виступив на стороні Байдена проти Трампа
Джерело:  online.ua

Американський президент Дональд Трамп втратив підтримку Пентагону після вже очевидної поразки на виборах. У Міністерстві оборони США офіційно підтримали процес передачі повноважень кандидату-демократу Джо Байдену. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на заяву відомства.

За оприлюдненими даними, міністерство готово розпочати співпрацю з передачі владу новій президентській адміністрації, як того вимагає законодавство.

Зазначається, що з Пентагоном напередодні зв'язався сам Байден та майбутня віцепрезидентка Камала Гарріс.

"Ґрунтуючись на підтвердженні адміністратором Управління служб загального призначення (GSA), ми негайно почнемо реалізацію нашого плану з надання підтримки відповідно до статуту, політики Пентагону і меморандуму про домовленість між Білим домом і командою Байдена і Гарріс", - говориться у заяві.

Також у Пентагоні додали, його перехідна цільова група займається організацією та координацією всіх контактів з групою Байдена та Гарріс.

"Міністерство оборони готове надавати послуги та підтримку після виборів професійно, упорядковано та ефективно, що відповідає очікуванням громадськості від міністерства і нашим високим стандартам національної безпеки", - звернули увагу в міністерстві.

Як повідомляв ONLINE.UA, команда чинного американського лідера Дональда Трампа неочікувано для всіх зробила перший крок для можливості переходу в Білий дім новообраного президента США Джо Байдена: мовиться про те, що останньому надали доступ до брифінгів і фінансування.

Окрім того, 23 листопада Управління загальних служб, федеральне агентство, яке має підписати угоду про зміну президента, офіційно повідомило демократу, що він може розпочати процес передачі повноважень.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?