У Путіна ухвалили нове рішення після розмови Навального з його отруйником
Категорія
Політика
Дата публікації

У Путіна ухвалили нове рішення після розмови Навального з його отруйником

У Путіна ухвалили нове рішення після розмови Навального з його отруйником
Джерело:  online.ua

Команда очільника Кремля Володимира Путіна однією з перших відреагувала на публікацію лідером російської опозиції Олексієм Навальним розмови зі своїм можливим отруйником із ФСБ РФ. Зразу ж після оприлюднення нового відео опозиціонера, поплічники російського президента почали затримувати прихильників головного ворога Путіна. Як стверджують російські медіа, спочатку затримали, а потім відпустили без пред'явлення обвинувачень співробітницю Фонду боротьби з корупцією Любов Соболь, передає ONLINE.UA.

"Увечері 21 грудня вона приїхав до будинку ймовірного співробітника ФСБ Костянтина Кудрявцева, який міг брати участь в операції щодо отруєння Навального. Відзначається, що Соболь намагалася поговорити з Кудрявцевим, дзвонила в його квартиру, але той, за її словами, не відповів і викликав поліцію. У ніч на 22 грудня її відпустили, не ставши пред'являти обвинувачення. Чи порушували кримінальну справу, невідомо. На Соболь склали адмінпротокол за статтею про непокору законному розпорядженню поліцейського (передбачає до 15 діб арешту)", — розповідають журналісти "Медузи".

Окрім того, зазначається, що біля будинку Кудрявцева затримали співробітника передвиборного штабу Любові Соболь Костянтина Распопова. Його відвезли в ОВД "Новокосіно" для встановлення особи. Також вказано, що біля будівлі поліції, де допитували Соболь, карний розшук затримав співробітників Ютуб-каналу "Навальний Live" Ольгу Ключникову і Якима Керімова – їх запідозрили в тому ж злочині, що і Соболь. До них відмовлялися пускати адвокатів. Варто звернути увагу на те, що усіх прихильників Олексія Навального залишили в поліції до суду на 48 годин по адмінстатті про непокору законному розпорядженню поліцейського.

Не можна також не звернути увагу на те, що в різних містах РФ зразу ж почалися пікети на підтримку Навального і проти ФСБ, деяких їх учасників також почали затримувати.

"Зокрема, в Москві ввечері 21 грудня пікети проходили біля будівлі ФСБ на Луб'янці. Одну активістку затримали з плакатом "Путін боїться Навального", ще одного активіста – з плакатом "Труси Навального відіпрали, а як справи з власними?" Відзначається, що затриманих привезли в поліцію, після чого відпустили із зобов'язанням про явку. Також пікети пройшли біля будівель ФСБ в Омську, Єкатеринбурзі та Іркутську", — йдеться в повідомленні.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що Олексій Навальний розповів, як дзвонив своєму отруйнику із ФСБ РФ.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?