У Путіна в черговий раз "плюнули в душу" бойовикам ДНР-ЛНР
Категорія
Світ
Дата публікації

У Путіна в черговий раз "плюнули в душу" бойовикам ДНР-ЛНР

У Путіна в черговий раз "плюнули в душу" бойовикам ДНР-ЛНР
Джерело:  РІА Новини

Прес-секретар президента РФ Володимира Путіна Дмитро Пєсков заявив, що Кремль не збирається приєднувати так звані ДНР і ЛНР до Росії.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на РІА Новини.
"Ні, таких сценаріїв якихось писаних немає. Ви знаєте, що йдуть різні дискусії в громадській думці, ви знаєте настрій, який неодноразово публічно озвучували представники Донбасу на цей рахунок, але якихось письмових сценаріїв на цей рахунок немає. Саме тому ми з тривогою спостерігаємо, як країна свідомо відкидає від себе величезний регіон", - заявив Пєсков, відповідаючи на відповідне запитання.
Читайте також: Пу тін образив бойовиків Донбасу: з'явилася кумедна деталь
"Природно, наша стурбованість обумовлена ​​тим, що трагічні події відбуваються в безпосередній близькості від нашого кордону", - додав прес-секретар Путіна.
Відповідаючи на питання про те, чи можливий сценарій "включення" окупованої бойовиками ДНР і ЛНР частини Донбасу до складу РФ, Пєсков заявив, що не вважає можливими подібні міркування.
У мережі прокоментували заяву Пєскова.


Як повідомляв ONLINE.UA, постійний представник Росії при ОБСЄ Олександр Лукашевич заявив, що Кремль може скасувати рішення про визнання "документів" так званих ДНР і ЛНР, якщо Україна виконає ряд умов.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?