У Путіна видали дивну заяву про народ України
Категорія
Світ
Дата публікації

У Путіна видали дивну заяву про народ України

У Путіна видали дивну заяву про народ України

Офіційний представник МЗС РФ Марія Захарова запропонувала проаналізувати, "хто такий український народ, і в чому його справжні споконвічні інтереси" із залученням міжнародних експертів.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на УНІАН.
«Серйозна робота - це важка, болісна, але єдино можлива в цьому випадку робота над помилками, над багаторічними помилками - відмова від націоналізму, відмова від ставки на радикальні сили, пошук національного консенсусу, припинення тих методів роздирання суспільства... зокрема, за мовною ознакою, і справді спроба аналізу інтересів України, спроба проаналізувати, хто такий український народ, у чому його справжні споконвічні інтереси, з кого він складається, як забезпечити права всіх категорій населення», - сказала Захарова.

Читайте також: Чиновниц я Путіна насмішила поясненням, що таке патріотизм
До такого аналізу російська чиновниця запропонувала залучити міжнародних експертів.
«Це колосальна робота. Тут вже смолоскипами і націоналістичними гаслами не обійдешся. Тут потрібно серйозно, можливо навіть із залученням міжнародних експертів з тих організацій, які виробляють міжнародні положення про захист прав людини, національних меншин», - зазначила вона.
На її думку, в Україні набирає обертів "ідеологічний колапс".
«Хочу підкреслити, що це не найгірше з того, що буде - оскільки ніхто не ставить бар'єри на шляху до абсолютного ідеологічного колапсу, навпаки, процес тільки набирає обертів, потім просто люди будуть ставити питання «хто винен» і шукати винних вже не на Донбасі, а в Києві і великих містах, в сусідніх будинках тощо», - додала речник МЗС РФ.
Захарова стверджує, що «не можна весь час годувати людей» зовнішнім ворогом і говорити про «міфічні танки, які, мабуть по повітрю перекидають в Україну», а також про «агентів Кремля».
У мережі прокоментували заяву Захарової. Так журналіст Роман Цимбалюк зазначив, що якщо в Росії задаються питанням "хто такий український народ", значить, визнають, що він є, і немає ніякого "єдиного" народу, про який розповідає кремлівська пропаганда.








Як повідомляв ONLINE.UA, Марія Захарова нахабно прокоментувала реакцію на обстріл польського консульства в Луцьку посла України в Польщі Андрія Дещиці, який назвав інцидент провокацією з боку Росії.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?