У Путіна відгукнулися на резонансну пропозицію Зеленського
Категорія
Світ
Дата публікації

У Путіна відгукнулися на резонансну пропозицію Зеленського

У Путіна відгукнулися на резонансну пропозицію Зеленського
Джерело:  online.ua

Кремлівська влада відреагувала на пропозицію президента України Володимира Зеленського обговорювати питання Криму разом із США. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "Газету.Ru".

За словами речника президента РФ Дмитра Пєскова, Кремль неодноразово наголошував на неможливості таких переговорів. Також з відповідними заявами виступав особисто Володимир Путін.

"Безумовно, він дасть розгорнуті й послідовні відповіді на всі відповідні питання, які можуть ставитися. Як президент завжди робить – відкрито, конструктивно й абсолютно вичерпно", - анонсував відповідь президента Пєсков.

Раніше Зеленський зазначив, що Сполучені Штати можуть допомогти Україні у поверненні Кримського пів острова. Для цього необхідно залучити американський істеблішмент до відповідних переговорів.

Як повідомляв ONLINE.UA, український президент в інтерв'ю західним медіа пояснив позицію Києва щодо виборів в ОРДЛО. Згідно з його заявою, уряд ніколи не погодиться на проведення голосування до повернення кордону та виведення окупаційних угрупувань. Окрім того, його можна організувати лише за українським законодавством.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?