У Путіна відповіли, як він будет спілкуватися з Зеленським
Категорія
Політика
Дата публікації

У Путіна відповіли, як він будет спілкуватися з Зеленським

У Путіна відповіли, як він будет спілкуватися з Зеленським
Джерело:  online.ua

Прес-секретар російського лідера Дмитро Пєсков заявив, що Володимир Путін готовий контактувати з президентом України Володимиром Зеленським. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "ТАСС".

За словами офіційного представника, позитивний факт - існування спілкування між очільниками держав.

"Путін дуже прагматичний співрозмовник, для нього головне - не сама розмова, а реалізація тих розумінь і домовленостей, які раніше досягалися і під час кожної розмови", - пояснив Пєсков.

Таким чином він відповів на питання про потенційні перспективи особистих переговорів Зеленського з Путіним.

Нагадаємо, що Київ наголошує на необхідності зустрічі "нормандської четвірки" та, можливо, підписання нових документів під час переговорів на найвищому рівні.

Як повідомляв ONLINE.UA, Володимир Путін у середині серпня планує з офіційним візитом відвідати Францію та поспілкуватися з президентом Еммануелем Макроном. Очікується, що той обговорить з колегою такі теми, як Україна та майбутні контакти у "нормандському форматі".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?