У Путіна відреагували на нові санкції України і згадали Зеленського
Категорія
Політика
Дата публікації

У Путіна відреагували на нові санкції України і згадали Зеленського

У Путіна відреагували на нові санкції України і згадали Зеленського
Джерело:  online.ua

Речник Кремля Дмитро Пєсков в зв'язку з оголошенням Україною про нові санкції проти Росії висловив надію, що інавгурація обраного президентом України Володимира Зеленського колись відбудеться. Він також додав, що санкції з російської сторони спровокував офіційний Київ, передає ONLINE.UA з посиланням на "Інтерфакс".

Вказано, що Пєсков поговорив з журналістами та прокоментував нові санкції України проти Росії . Він відповів на питання, чи буде Росія на них відповідати або дочекається інавгурації обраного президента.

"В цілому треба все-таки згадати, що попередні рішення російської сторони (про санкції проти України – ред.) були спровоковані українською владою", - сказав Пєсков.

Також речник Кремля висловив надію на вступ на посаду обраного президента України Зеленського.

 "Ми сподіваємося, що колись інавгурація нового президента (України – ред.) відбудеться - рано чи пізно", - заявив прес-секретар глави держави.

Як повідомляв ONLINE.UA, 15 травня на засіданні український уряд запровадив нові обмежувальні заходи проти Росії у відповідь на введення нещодавніх санкцій з боку РФ.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?