У Путіна відреагували на звинувачення у другій спробі отруїти Навального
Категорія
Політика
Дата публікації

У Путіна відреагували на звинувачення у другій спробі отруїти Навального

У Путіна відреагували на звинувачення у другій спробі отруїти Навального
Джерело:  online.ua

Нещодавно авторитетне видання Times, з посиланням на анонімні джерела в західній розвідці, опублікувало новий матеріал, в якому йшлося про те, що агенти російської держбезпеки намагалися повторно отруїти лідера російської опозиції Олексія Навального перед його відльотом до Берліна. На цю статтю миттєво відреагував незмінний прессекретар очільника Кремля Володимира Путіна Дмитро Пєсков. Коментуючи новину в ЗМІ про нібито другу спробу отруїти Олексія Навального, він назвав таке повідомлення словом "bullshit" (нісенітниця – ред.), передає ONLINE.UA.

"Джерела в західній розвідці повідомили нам, що після невдалої спроби вбити його з першого разу ймовірні агенти держбезпеки спробували вбити завзятого критика президента Володимира Путіна другою дозою отрути, перш ніж його вдалося доставити в безпечне місці в Берліні", — йдеться в статті Times.

Як стверджує розвідка, отрута "Новачок" була нанесена на нижню білизну або одяг Навального, до прикладу, на його ремінь від штанів. Її нанесли на речі агенти спецслужб РФ, які непомітно проникли в готельний номер опозиціонера, коли він був в Томську. Вказано, що від призначеної для політика дози бойового отрути Навальний мав померти, однак плани команди Путіна порушила бригада швидкої допомоги, яка своєчасно ввела Навальному антидот для "Новачка" — атропін.

Однак команду російського президента Володимира Путіна ця інформація, здається, лише розвеселила.

"Все-таки Sunday Times – недільне чтиво таке в халаті. Як би вам сказати, ви знаєте, є фейки інформаційні, а є вже такі повідомлення, які, напевно, можна таким англійським словом... є таке англійське слово bullshit. Ось це bullshit", – цинічно зазначив Дмитро Пєсков.

Окрім того, наголошується, що головний токсиколог Сибірського федерального округу і Омської області Олександр Сабаєв, реагуючи на цю статтю, почав стверджувати, що технічно доступу до Олексія Навального в той час не було. За його словами, щоб потрапити до нього, потрібно було "пройти потрійний кордон".

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що хакери атакували Мінфін США: Вашингтон підозрюю в кібернападі команду Володимира Путіна.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?