У Путіна вперше прокоментували жорстоку розправу з протестувальниками в Москві
Категорія
Світ
Дата публікації

У Путіна вперше прокоментували жорстоку розправу з протестувальниками в Москві

У Путіна вперше прокоментували жорстоку розправу з протестувальниками в Москві
Джерело:  online.ua

Кремль заявив, що термін політична криза не підходить для опису опозиційних акцій у Москві, що відбулися протягом останнього часу. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Reuters.

За словами прес-секретаря російського президента Дмитра Пєскова, події не можна жодним чином асоціювати з кризою.

"Потрібно чітко диференціювати легітимні, узгоджені заздалегідь в установленому порядку акції, а також дії, які підпадають під спроби організації чи залучення людей до громадських заворушень", - пояснив Пєсков.

Він додав, що дії правоохоронців, що жорстоким чином "працювали" у відношенні до протестуючих, цілком законні та оправдані, адже це йшло на користь громадському порядку.

Прес-секретар Володимира Путіна резюмував, що єдиною структурою, яка приймає рішення щодо порушень, повинен бути суд. У зв'язку з чим Кремль не буде цього робити.

Як повідомляв ONLINE.UA, російська влада вимагає від корпорації Google заборонити усю рекламу несанкціонованих мітингів у Москві. Роскомнагляд н аправив відповідного листа до представництва організації у США.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?