У Путіна вже немає часу на зміну ситуації у війні проти України — Данілов
Категорія
Україна
Дата публікації

У Путіна вже немає часу на зміну ситуації у війні проти України — Данілов

У Путіна вже немає часу на зміну ситуації у війні проти України — Данілов
Джерело:  online.ua

За словами секретаря РНБО Олексія Данілова, кремлівський диктатор та військовий злочинець Володимир Путін змарнував час, який в нього був, щоб уникнути ганебної поразки у війні проти України. Наразі час працює на українських військових. 

Джерело: Facebook секретаря РНБО

В Путіна вже не має часу на зміни у війні проти України 

До дискусії на кого працює час у злочинній російській війні проти України. Час працює на тих, хто ухвалює правильні рішення, керується цінностями, активно діє, не боїться і не відступає. Не існує жодної непереборної визначеності. Всі ці розмови, що час грає на боці ворога, не варті нічого. Кремлівський щур, не обмежений термінами виборних процедур, сподівається пересидіти в бункері і дочекатися, чи то коли "Захід стомиться від України", чи то коли допоможе Китай або коли оберуть нового президента в США, чи в Україні почнуться "голодні бунти", - зазначив Данілов.

Секретар РНБО підкреслив, що кремлівський диктатор вичерпав власний ліміт часу і з самого початку провалив те, до чого готувався протягом 20 років. Наразі ситуацію вже неможливо виправити не за один рік, ні за кілька років.

Данілов вважає, що російський диктатор помилився у найголовнішому рішенні свого життя – напасти на Україну.

Після нападу Путін перемістився з п'єдесталу найбільш впливової людини світу у статус підозрюваного злочинця Гаазького трибуналу.

Що відомо про контрнаступ ЗСУ 

За словами секретаря РНБО, контрнаступ українських військових проходить щодня. При цьому підвищений інтерес засобів масової інформації до цієї теми не на користь українським військовим.

Український контрнаступ відбувається кожного дня. Не чекаємо чарівних дат, діємо спокійно, системно і послідовно нищимо російських окупантів. Інформаційний ажіотаж не на користь планам Сил оборони України, - зазначив Данілов.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?