У Путіна заявили про підступні плани "Правого сектора" в Росії
Категорія
Світ
Дата публікації

У Путіна заявили про підступні плани "Правого сектора" в Росії

У Путіна заявили про підступні плани "Правого сектора" в Росії
Джерело:  РІА Новини

Генеральний прокурор РФ Юрій Чайка заявив, що прихильники "Правого сектора" робили спроби організації масових заворушень для здійснення державного перевороту в Росії.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на РІА Новини.
За словами генпрокурора, масовим заворушенням вдалося запобігти, заблокувавши сторінки "Правого сектора" в соцмережі.
"Заблоковано доступ до сторінок в соціальній мережі "ВКонтакте", за допомогою яких прихильники українського націоналістичного угруповання "Правий сектор" робили спроби організації масових заворушень і несанкціонованих публічних акцій з метою здійснення державного перевороту в Російській Федерації", - йдеться в доповіді Чайки, що надійшла до Ради Федерації РФ.
Генпрокурор виступить в Радфеді з доповіддю, присвяченою стану правопорядку і законності в Росії в 2015 році, на засіданні 27 квітня.
Нагадаємо, в Росії "Правий сектор" вважається екстремістською і забороненою організацією.
Раніше  російське телебачення повідомило, що донецькі сепаратисти збили новий український безпілотник "Фурія", нібито через те, що всередині нього була візитівка руху "Правий сектор".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?