У Путіна збудилися через погрози США: соцмережі сміються
Категорія
Світ
Дата публікації

У Путіна збудилися через погрози США: соцмережі сміються

У Путіна збудилися через погрози США: соцмережі сміються
Джерело:  online.ua

Помічник президента РФ Володимира Путіна Юрій Ушаков назвав  слова віце-президента США Джо Байдена про "відчутні наслідки" кібератак для російського уряду  хамством і пригрозив у відповідь реакцією РФ.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на РІА Новини.


На питання про те, чи буде уряд РФ реагувати на загрози США, Ушаков відповів: "Очевидно, будемо, звичайно. Це вже на межі хамства. Тим більше згадуються конкретні діячі з російського керівництва".



У мережі посміялися над такими словами помічника Путіна. AZ есьм царр: "Тримайтеся, росіяни, вони будуть відповідати, значить, знову ви постраждаєте".


Каміль: "Відчуття, що помічники у нього суцільно д**іли..."


KUSAKA: "Слізна історія великої імперії. Частина третя. Остання. Зараз заплачу".


Великий Ботокс: "Цікаво, путінські шахраї і злодії встигнуть форматувати диски своїх комп'ютерів і втопити телефони в унітазах або всі їхні справи вже на серверах в ЦРУ?))))))".


Жит: "Отак на Кремль-Кремль не бояться, а от якщо офшори хакнуть?".


Великий Ботокс: "Червона кнопка на столі Путина насправді не запускає ракети, а відключає в РФ Інтернет, коли йому доповідають, що ЦРУ збирається хакнути його офшори!".


Konstantin Kudarenko: "Схоже, скоро не буде у нас інтернету (".


Нагадаємо, 7 жовтня  в США вперше заявили про причетність спецслужб РФ до кібератак на системи електронного листування осіб і установ США з метою впливу на результати президентських виборів.


Як повідомляв ONLINE.UA, Джо Байден заявив, що кібератаки російського уряду не залишаться без відповіді, "месидж буде відправлений", причому Володимир Путін "буде знати про це, це станеться в обраний нами час і за обставин, які матимуть найбільший ефект".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?