У Путіна жорстко відповіли на звинувачення Терези Мей
Категорія
Політика
Дата публікації

У Путіна жорстко відповіли на звинувачення Терези Мей

У Путіна жорстко відповіли на звинувачення Терези Мей
Джерело:  online.ua

Прес-секретар президента РФ Дмитро Пєсков вкотре відкинув звинувачення влади Британії на адресу Росії про причетність до отруєння колишнього полковника ГРУ Сергія Скрипаля та його дочки Юлії в Солсбері. Речник Кремля додав, що подібні заяви є "неприпустимими", передає ONLINE.UA з посиланням на "РИА Новости".

"Росія не мала і не має нічого спільного з подіями в Солсбері. Росія жодним чином не причетна. Вчора пані Мей говорила про можливу причетність вищого російського керівництва. Ми ще раз заявляємо, що ні вище керівництво Росії, ані керівництво рангом нижче, і жодні офіційні представники не мали і не мають нічого спільного з подіями в Солсбері. Про це не може і йтися, будь-які припущення щодо цього або звинувачення є неприпустимими", - сказав Пєсков.

Окрім того, він наголосив, що Кремль зможе зробити якісь дії щодо підозрюваних у справі Скрипалів після отримання запиту від Лондона.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше прем’єр-міністерка Великої Британії Тереза Мей заявила, що росіяни Олександр Петров та Руслан Боширов, яких британські слідчі підозрюють у виконанні отруєння в Солсбері, є офіцерами ГРУ – військової розвідки РФ.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?