У Путіна зізналися, що хочуть обговорити із Зеленським
Категорія
Політика
Дата публікації

У Путіна зізналися, що хочуть обговорити із Зеленським

У Путіна зізналися, що хочуть обговорити із Зеленським
Джерело:  online.ua

Президенти Росії і України Володимир Путін і Володимир Зеленський на зустрічі в Парижі 9 грудня можуть обговорити газові питання. З даною заявою виступив речник Кремля Дмитро Пєсков, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "ТАСС".

"Триває двосторонній процес, як про це домовилися президенти під час недавнього телефонного спілкування. У цілому є розуміння, що спочатку на робочому рівні мають відбутися ґрунтовні переговори. Якщо будуть залишатися проблемні питання, з яких не вдалося домовитися, то президенти зможуть використати зустріч у Парижі, де вони так чи інакше матимуть можливість удвох поспілкуватися, щоб торкнутися там і газової тематики", - сказав він.

За словами речника Кремля, наразі у цій темі "здійснюються інтенсивні контакти, і поки вони йдуть, було б передчасно давати якісь оцінки". Він також наголосив, що контакти йдуть і за посередництва Єврокомісії, і в двосторонньому форматі. Пєсков ще раз наголосив, що час для проведення переговорів "скорочується цейтнот".

Що цікаво, у Кремлі не захотіли відповідати на питання про можливу ціну російського газу для України в рамках переговорів.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що колишня старша директорка з питань Європи та Євразії Ради національної безпеки США Фіона Гіл зізналася, що Кремль намагався вирішити із США"українське питання" за рахунок Венесуели.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?