У Путіна змушують регіони РФ фінансувати "ЛДНР"
Категорія
Політика
Дата публікації

У Путіна змушують регіони РФ фінансувати "ЛДНР"

У Путіна змушують регіони РФ фінансувати "ЛДНР"
Джерело:  online.ua

Оточення кремлівського диктатора та військового злочинця Володимира Путіна змушує керівництво регіонів РФ перераховувати кошти з місцевих бюджетів на підтримку так званих "ЛДНР".

Джерело: FreeДом

Кремль змушує регіони РФ фінансувати "ЛДНР" на тлі масштабної кризи в Росії 

У список цих регіонів увійшли наступні області: Московська, Ленінградська, Тюменська, Брянська, Курська, Нижегородська, Челябінська, Свердловська, Самарська. А також ділитися грошима зобов'язали Башкортостан, Чувашію і тимчасово окупований Севастополь.

Насправді нічого нового в цій схемі немає. Коли РФ "приєднала" Крим, по всіх російських регіонах було розіслано лист про те, який район Криму вони будуть економічно курувати, - заявила державний радник РФ Тетяна Полоскова.

Тільки от солдати РФ не змогли закріпитися ні в Луганській, ні в Донецькій області. Ці гроші могли піти на поліпшення умов життя в російських містах.

Вже до кінця місяця обрані регіони повинні будуть надати план, як саме збираються допомагати тимчасово окупованим територіям. Подібні схеми діють роками: взяти у багатих і нібито віддати бідним. Тільки ось через санкції самим багатим регіонам Росії самим знадобиться допомога.

У той же час в анексованому Криму хочуть відкрити ринок, де продаватимуть награбовану українську продукцію. Ринок планують побудувати у місті Джанкой.

Окупаційна влада півострова хоче відкрити перевалочну базу до кінця липня - початку серпня. Туди планують звозити вкрадену сільгосппродукцію з Херсонської та Запорізької областей.

Так званий "мер" Джанкоя Ігор Івін розповів російським пропагандистам, що проект створення ринку вже розробляється. Він повинен стати подобою "Привозу" в Сімферополі.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?