У Раді пояснили, чому Зеленський став головним розчаруванням 2020 року
Категорія
Політика
Дата публікації

У Раді пояснили, чому Зеленський став головним розчаруванням 2020 року

У Раді пояснили, чому Зеленський став головним розчаруванням 2020 року

Нещодавно українських громадян приголомшила неочікувана новина: стало відомо, що згідно з результатами нового опитування, глава держави Володимир Зеленський став розчаруванням року. У Верховній Раді уже знайшои пояснення, чому так сталося. Так, спікер українського парламенту Дмитро Разумков звернув увагу на те, що в українців були занадто великі очікування від чинного президента, однак останньому не вдалося їх виправдати. За словами глави ВРУ, коли швидко не збувається те, на що ти розраховуєш, більшість людей втрачають довіру. Своєю думкою з цього приводу Разумков поділився в інтерв'ю  "Українській правді", передає ONLINE.UA.

Український політик наголосив, що "усі роблять помилки, бо ми всі люди". Окрім того, він поскаржився, що конфлікти та скандали, які відбуваються в стінах українського парламенту та за його межами, негативно впливає на процес сприйняття влади, зокрема й команди українського лідера Володимира Зеленського.

"У 2019 році були дуже великі сподівання. І навіть занадто великі. І завжди, коли швидко не збувається те, на що ти розраховуєш, більшість людей якось трохи втрачають довіру, надію і все, що з цим пов'язано", – зауважив очільник Верховної Ради.

На переконання Дмитра Разумкова, те, що саме глава держави став розчаруванням року, є "спільним досягненням" багатьох представників української влади. Що важливо розуміти, головним розчаруванням 2020 року президента Володимира Зеленського назвали 42% українців.

Варто зазначити, що також Дмитро Разумков вперше розповів про свої відносини з українським лідером.

"Нормальні робочі відносини, як і раніше. Абсолютно нормальні", — запевнив глава ВРУ.

Як стверджує Дмитро Разумков, з Володимиром Зеленським у нього немає конфліктів, а в ситуації з Конституційним судом "усі зайняли державницьку позицію". Політик також наголосив, що нормално ставиться до того, що в рейтингу довіри українців опинився вище за чинного президента. Як стверджує політик, "рівень довіри до будь-якої влади йде по спадаючій траєкторій. Це практика, яка є не лише в Україні, а і в усьому світі".

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що Олена Зеленська відповіла, чи впливає на рішення президента України.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?