У Раді пояснили, коли закінчать одну з важливіших реформ
Категорія
Політика
Дата публікації

У Раді пояснили, коли закінчать одну з важливіших реформ

У Раді пояснили, коли закінчать одну з важливіших реформ
Джерело:  Укрінформ

Спікер Верховної Ради Дмитро Разумков заявив, що найближчим часом буде завершено реформу з децентралізації. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Укрінформ.

За його словами, цей процес він вважає прикладом правильної реформи.

"Вона, на жаль, ще не завершена. Думаю, що найближчим часом ми зможемо її завершити й провести вибори за новою системою. Це дійсно даватиме змогу створювати на місцях якісніші умови, починаючи від шкіл, коледжів, вишів, бо на місцях краще, ніж із Києва видно, куди спрямувати кошти й проконтролювати це", - пояснив Разумков під час виступу у Житомирському обласному ліцеї-інтернаті для обдарованих дітей.

Він додав, що незабаром усі нібито зможуть оцінити зміни - якісні й кількісні.

Спікер парламенту у понеділок, 9 грудня, здійснив робочу поїздку до Житомирської області.

Як повідомляв ONLINE.UA, у липні представники президентської партії "Слуга народу"пояснили, що передбачає адміністративна реформа, якою також називають децентралізацією. Тоді у політичних колах говорили про формування префектур на кшталт японських чи французьких замість системи обласних адміністрацій.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?