У Раді розповіли про ризики виходу з мінських домовленостей
Категорія
Політика
Дата публікації

У Раді розповіли про ризики виходу з мінських домовленостей

У Раді розповіли про ризики виходу з мінських домовленостей
Джерело:  24 канал

Захід може скасувати санкції з РФ у разі виходу України з мінських домовленостей. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "24 канал".

За словами очільника парламентської фракції "Слуга народу" Давида Арахамії, відповідне рішення не є доречним для держави.

Заяву про необхідність відмови від програми "Мінська" зробили у фракції "Голос".

"Несподівано для мене звучить така заява, тому що партію "Голос" я дуже поважаю, шаную їхні компетенції. Але будь-який вихід за нашою ініціативою з мінських домовленостей означає майже автоматичне скасування багатьох санкцій щодо Росії. Я не знаю, чи хтось в цій країні є, хто зацікавлений в скасуванні санкцій щодо РФ", - пояснив Арахамія.

Політик вважає, що лідер "Голосу" Святослав Вакарчук має занепокоєння через майбутнє "нормандського формату". Через це він пропонує зупинити переговори та накопичувати фінанси, військову силу та дипломатичні ресурси.

Як повідомляв ONLINE.UA, у суботу, 9 листопада, біля Петрівського на Донеччині почалося дзеркальне розведення сил і техніки. За інформацією штабу Операції Об'єднаних сил, військовослужбовці ЗСУ можуть оперативно повернути залишені позиції у разі провокацій ворога.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?