У Раді спалахнув конфлікт через заміну глави фракції Голос
Категорія
Політика
Дата публікації

У Раді спалахнув конфлікт через заміну глави фракції Голос

У Раді спалахнув конфлікт через заміну глави фракції Голос
Джерело:  online.ua

17 грудня офіційно стало відомо, що народний обранець Ярослав Железняк увірвався на брифінг очільника Верховної Ради Руслана Стефанчука. Нардеп почав стверджувати, що його заміна на посаді глави фракції "Голос" – злочин. Що важливо розуміти, перед тим очільницею фракції обрали Олександру Устінову.

Джерело: сайт Верховної Ради

Що відомо про новий конфлікт у Верховній Раді

Вказано, що Ярослав Железняк вирішив виступити з гучною заявою під час пресконференції глави українського парламенту. За словами народного обранця, на позачерговому засіданні Верховної Ради був скоєний кримінальний злочин - нардеп скаржився на заміну його як голови фракції.

Ярослав Железняк (фото - facebook.com/zheleznyak.y)

Як стверджує політик, відповідний позов в ОАСК щодо кадрових змін подали декілька годин тому. Суд нібито одразу ухвали рішення. Мовляв, через це позачергове засідання затягнули. На переконання нардепа, таке рішення нібито помста, бо партія "Голос" не підтримала деякі ініціативи.

Будемо давати бій,– наголосив Ярослав Железняк.

Як уже згадувалося раніше, 17 грудня Олександра Устінова замінила Ярослава Железняка на посаді очільниці парламентської фракції "Голос".

Цій події передував розкол в політичній силі. Так, чимала кількість членів партії добивалася відставки керівництва політсили та фракції. Ба більше, 10 народних обранців навіть заявили про створення окремого об'єднання.

Тоді вони організувались у "Справедливість". Туди увійшли Соломія Бобровська, Галина Васильченко, Юлія Клименко, Роман Лозинський, Наталя Піпа, Ольга Стефанишина, Олександра Устінова, Володимир Цабаль, Андрій Шараськін, Ярослав Юрчишин та Ярослав Рущишин, - йдеться в повідомленні.

Читайте також:

  • Член фракції "Голос" Ярослав Юрчишин офіційно заявив, що антикорупційні органи виявили розтрату державних коштів керівництвом політичної сили.

  • Разумков створює нове об’єднання у Раді

  • Ще одна область України переходить у "червону" зону

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?