У Раді зупинили розгляд відкритого ринку землі - що сталося
Категорія
Політика
Дата публікації

У Раді зупинили розгляд відкритого ринку землі - що сталося

У Раді зупинили розгляд відкритого ринку землі - що сталося
Джерело:  24 канал

У Верховній Раді тимчасово у п'ятницю, 7 лютого, зупинили розгляд у другому читанні законопроєкту, який дозволяє продаж сільськогосподарської землі. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "24 канал".

Наразі народні депутати розглядають інші питання, які внесли до порядку денного на зазначену дату. До законопроєкту №2178-10 вони повернуться під час наступного пленарного тижня, з 18 до 21 лютого.

Відомо, що до ініціативи надійшло понад чотири тисячі правок. Під час першого засідання другого читання розглянули лише 216 з них.

Згідно з розпорядком роботи парламенту, з 10 до 14 лютого депутати працюватимуть у різних комітетах.

Нагадаємо, друге читання щодо відкритого ринку землі повинно було початися ще у четвер, 6 лютого. Порядок денний порушили нардепи від "ОПЗЖ" та "Батьківщини", які заблокували трибуну й президію із вимогою не допустити розпродажу землі.

Як повідомляв ONLINE.UA, лідер парламентської фракції "Слуга народу" Давид Арахамія після тривалих сутичок в залі засідань оголосив, що робота нардепів може бути паралізована на два місяці. Саме таких термінів потребує розглядання усіх правок, які запропонували до законопроєкту.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?