У роботі ПриватБанку стався масштабний збій: що потрібно знати
Категорія
Економіка
Дата публікації

У роботі ПриватБанку стався масштабний збій: що потрібно знати

У роботі ПриватБанку стався масштабний збій: що потрібно знати
Джерело:  online.ua

У роботі ПриватБанку стався масштабний збій. Так, відразу після старту Всесвітнього дня шопінгу клієнти не можуть провести онлайн-операції. Користувачам Приват24 відразу ж почали приходити автоматичні сповіщення про збої системи, передає ONLINE.UA. Варто зазначити, що незважаючи на запевнення служби підтримки, що проблему усунуть найближчим часом, пізніше збій стався і в роботі банкоматів, а також терміналів ПриватБанку.

 "Існують труднощі при проведенні платежів: 1. Оплата на AliExpress; 2. Затримка при проведенні платежів у Приват24 зі статусом Новий. Рекомендуємо Вам не повторювати платежі і очікувати проведення. 3. Операції в банкоматах, ТСО, POS-терміналах. Орієнтовний термін рішення - до 14:00. Просимо вибачити за незручності", - заявили в банку.

 Що цікаво, на сайті AliExpress також з'явилося повідомлення про те, що є проблема з покупками, які оплачуються картами ПриватБанку.

Як повідомляв  ONLINE.UA, раніше перша заступниця голови правління Нацбанку Катерина Рожкова заявила, що, за результатами стрес-тестування, банківський сектор є стійким за поточних макроекономічних умов.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?