У родині Єлизавети II зробили несподіване зізнання про коронавірус
Категорія
Світ
Дата публікації

У родині Єлизавети II зробили несподіване зізнання про коронавірус

У родині Єлизавети II зробили несподіване зізнання про коронавірус
Джерело:  online.ua

У королівській родині вже два претендента на престол перехворіли коронавірусом. На самому початку пандемії Covid-19 переніс 71-річний син Едізавети II - принц Чарльз. Однак, як з'ясувалося сьогодні, після нього захворів онук британської монархині принц Вільям. Герцог Кембриджський, який стоїть другим у черзі на спадщину британського престолу, хворів Covid-19 в квітні, коли в лікарню з таким же діагнозом потрапив британський прем'єр-міністр Борис Джонсон. У Букінгемському палаці зізналися, що принц Вільям важко переніс хворобу - йому довелося ізолюватися в сімейному особняку Анмер-хол в графстві Норфолк, завдяки чому його дружина Кейт Міддлтон і троє дітей не заразилися. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на The Sun.

"Відбувалися куди більш важливі речі, тому я не хотів нікого турбувати", - наводить слова герцога інсайдер.

Незважаючи на захворювання, принц Вільям продовжував активно працювати - він провів 14 відеозустрічей, хоча переносив хворобу не в легкій формі.

"У якийсь момент йому стало важко дихати, так що всі навколо були в паніці", - розкрило джерело подробиці про здоров'я королівського онука.

Важливо відзначити, що 71-річний принц Чарльз, батько принца Вільяма, запевняв раніше, що відбувся порівняно легкими симптомами під час того, як хворів коронавірусом. У червні, під час свого першого офіційного заходу після хвороби, він сказав, що нюх і смакові відчуття ще не повернулися до нього в повній мірі.

Не можна не відзначити, що королівська сім'я вирішила зізнатися про перенесений принцом Вільямом коронавірус в той момент, коли у Великій Британії знову ввели жорсткий карантин. Нові обмеження почнуть діяти з 5 листопада. По всій країні закривають бари і ресторани. При цьому обмежень на вихід людей на вулицю, як у Франції, вводити не будуть, але вразливим людям або особам старше 70 років рекомендується бути особливо обережними.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що Єлизавета II вже в 2021 році може відректися від престолу. Королівські обов'язки вона передасть принцу Чарльзу.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?