У родині Лукашенка сталося велике горе
Категорія
Світ
Дата публікації

У родині Лукашенка сталося велике горе

У родині Лукашенка сталося велике горе
Джерело:  online.ua

У родині білоруського президента Олександра Лукашенка сталося велике горе - померла улюблена теща політика, Олена Желнеровіч. Мама дружини Лукашенко, Галини Радіонівни, пішла з життя після тривалої хвороби у віці 90 років. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на ТАСС.

Про горе в сім'ї Лукашенко розповіла прес-секретарка білоруського президента Наталія Ейсмонт. За її словами, через це глава Білорусі скасував заплановані заходи і відправився на похорони тещі, яку вважав своєю другою мамою.

Відомо, Олена Желнеровіч жила в селі Великий Межник, розташованому в Шкловському районі. До виходу на пенсію вона працювала вчителькою білоруської мови в Олександрійській середній школі.

Раніше в інтерв'ю Лукашенко зізнавався, що з дружиною не живе вже 30 років, хоч і не збирається з нею розлучатися, а ось тещу любить дуже сильно.

"Федорівна для мене - друг людини, як я їй завжди кажу. Вона мене безмірно любить і любила завжди, і я до неї приїжджаю. Не дивлячись на те, що ми з дочкою її не живемо, може бути, 30 або скільки років. Це для мене друга людина після матері. Якби не вона, то я президентом б не був", - розповідав президент Білорусі про свої стосунки з матір'ю дружини.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що в Росії помер перший і єдиний президент Криму Юрій Мєшков, який керував республікою в 1994-1995 роки. Політик, який ще в 90-і роки проголосив в Криму курс на інтеграцію з Росією і провів референдум про повернення республіці широкої автономії, пішов з життя у віці 73 років.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?