У Росії бойовий вертоліт обстріляв багатоповерхівку - резонансні подробиці
Категорія
Світ
Дата публікації

У Росії бойовий вертоліт обстріляв багатоповерхівку - резонансні подробиці

У Росії бойовий вертоліт обстріляв багатоповерхівку - резонансні подробиці
Джерело:  online.ua

У Росії 15 березня стався резонансний випадок - в місті Чита під обстріл бойового вертольота потрапив житловий багатоповерховий будинок. Російські військові випустили по багатоповерхівці 23-мм снаряд. Він врізався в стіну житлового будинку - в результаті на третьому поверсі повилітали шибки на балконі. У Міноборони РФ підтвердили, що вертоліт Мі-35М дав залп по житловому будинку. У відомстві назвали інцидент випадковістю. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на росЗМІ.

"Був один випадковий постріл з авіагармати, постраждалих немає", - виправдалися в Міноборони РФ за обстріл житлового будинку.

Відомо, що вертоліт Мі-35М Міноборони Росії "випадково" дав залп по житловому будинку під час розрядження боєкомплекту на аеродромі Черемушки під Читой. Під час процедури стався збій, через що снаряд калібром 23 міліметри пролетів 1,5 км і врізався в стіну житлового будинку.

"Місцеві жителі спочатку навіть не зрозуміли, що сталося і поскаржилися в МНС на "гучний хлопок". Прибулі підрозділи Росгвардіі, МНС і група розмінування прочесали околиці, оглянули будинок і виявили пошкодження на рівні третього поверху, - там, куди і потрапив снаряд. Вибухом було пошкоджено міжповерхове перекриття і балкон", - повідомили в соцмережах очевидці події.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що Росія влаштувала нову провокацію в небі над США і Канадою. Міноборони РФ направило в район Аляски і Канади два стратегічні ракетоносці Ту-160. Глава Командування повітряно-космічної оборони Північної Америки (NORAD) різко відреагував на появу російських бомбардувальників. Він назвав дії російських Ту-160 продовженням нарощування все більш агресивних заходів з боку РФ.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?