У Росії брудно познущалися над лідерами опозиції: опубліковано фото
Категорія
Світ
Дата публікації

У Росії брудно познущалися над лідерами опозиції: опубліковано фото

У Росії брудно познущалися над лідерами опозиції: опубліковано фото
Джерело:  online.ua

У Дагестані познущалися над лідерами опозиції політиками Михайлом Касьяновим, Олексієм Навальним і Михайлом Ходорковським, журналістами Олексієм Венедіктовим і Матвієм Ганапольським, а також письменником Віктором Шендеровичем.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Twitter українського журналіста Михайла Голуба.
У Дагестані розмістили лавочки з назвою "Відчуйте нашу любов". На одній з них зображені Ходорковський, Навальний і Касьянов, а також напис "Сядь перехожий, відпочинь на шахраях країни". На іншій лавці розмістили обличчя Венедиктова, Шендеровича і Ганапольского, підписавши "Сядь перехожий, відпочинь на любителях Шарлі".



Раніше повідомлялося, що в Росії телеканал НТВ показав фільм про російську внесистемну опозицію, в якому ніби містяться постільні сцени між лідером партії "ПАРНАС" Михайлом Касьяновим та його колегою Наталею Пелевіною.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?