У Росії гравці КВН спародіювали Зеленського - відео
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

У Росії гравці КВН спародіювали Зеленського - відео

У Росії гравці КВН спародіювали Зеленського - відео
Джерело:  online.ua

У півфіналі Вищої ліги КВН одна з команд спародіювала президента України Володимира Зеленського. Відеозапис гри опубліковано на каналі КВН в YouTube, передає ONLINE.UA.

На такий експеремент зважилася збірна "Татнефть" з міста Альметьєвськ. Актор команди в образі президента України розпочав виступ словом "дякую". А потім перейшов на російську: "Я буду говорить на русском - просто мне удобней". Саме так гумористи натякнули на неідеальну українську Зеленського.

Потім "Зеленський" звернувся до Михайла Галустяна, який сидів у журі:

"Знаєш, я грав у серіалі президента - і став президентом. Ти грав охоронця, бомжа, панду... Чесно кажучи, я так і не зрозумів, яка в тебе мрія".

 Команда пожартувала й на тему міжнародної політики. Пародист сказав, що "проявив себе", так як після його розмови з президентом США тому збираються оголосити імпічмент.

Окремо актор подякував організації, яка об'єднує Україну і Росію, - Білоруським авіалініям. А завершив промову побажанням, щоб КВКівці з Росії і України знову стояли на одній сцені.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що Зеленський під час пресмарафону  розкрив свою стратегію щодо повернення Криму. Він заявив, що кримське питання буде підніматися на нормандському саміті, де раніше ніколи не обговорювали анексію Криму.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?