У Росії на форумі "Безпечний Інтернет" запропонували закрити інтернет
Категорія
Світ
Дата публікації

У Росії на форумі "Безпечний Інтернет" запропонували закрити інтернет

У Росії на форумі "Безпечний Інтернет" запропонували закрити інтернет
Джерело:  online.ua

7 травня у російській столиці відбувся форум "Безпечний інтернет", де мали б обговорювати інформаційну війну проти Заходу. Проте під час заходу пролунала пропозиція взагалі заблокувати інтернет у Росії. 

Джерело: NEXTA

Влада РФ не приховує, що вважає інтернет уособленням зла

Про "загрози" інтернету розповів один із відвідувачів форуму. Свою промову чоловік виголосив серйозно та загрозливо, мовляв, інтернет апріорі не може бути безпечним, оскільки його створили на Заході.

Знаєте, ось ми зараз з вами говоримо "безпечний інтернет", для мене це рівноцінно безпечна отрута для мишей, безпечний ціаністий калій. Не може бути інтернет безпечним, за своїм визначенням. Тим більше якщо слово інтернет саме по собі західне, – заявив росіянин.

Після цього він публічно закликав "закрити цей клятий інтернет", а також жалісливо запитав, чи зможуть громадяни РФ прожити без цього інтернету, бо ж він є загрозою для їхніх дітей.

Фото — unsplash.com

Що важливо розуміти, Кремль поступуво відрізає Росію від світу та перетворює її на КНДР. Команда російського диктатора Володимира Путіна блокує ЗМІ та соцмережі, тим самим продовжує обмежувати доступ росіян до правди.

Більшість закордонних медіа були змушені піти з Росії. Так, Bloomberg і CNN призупинили роботу редакцій у Росії, через постійний тиск у висвітленні новин та загалом придушення незалежних видань. Не секрет, що ФСБ Росії з 2020 року вимагає від провідних сайтів надати дані користувачів, переписку і ключі шифрування, - йдеться в повідомленні.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?