У Росії нарешті назвали власника палацу Путіна
Категорія
Світ
Дата публікації

У Росії нарешті назвали власника палацу Путіна

У Росії нарешті назвали власника палацу Путіна
Джерело:  online.ua

Після того, як російські пропагандисти зняли своє відео про палац Путіна в Геленджику, в якому спробували переконати суспільство, що це не резеденция президента Росії, а недобудований готель, у будівлі нарешті знайшовся власник - мільярдер Аркадій Ротенберг. Він заявив, що нібито він господар цього шикарного місця, а до сих пір мовчав про це через "людський фактор". Важливо відзначити, що це визнання Ротенберг зробив в інтерв'ю головному редактору Mash Максиму Іксанову, який працює на адміністрацію Путіна. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Telegram-канал Mash.

"Зараз вже буде не секрет. Я є бенефіціаром. Там був досить складний об'єкт, було багато кредиторів. Мені вдалося стати бенефіціаром. Це - знахідка. Місце шикарне", - говорить Ротенберг про те, що саме він є власником палацу Путіна.

Мільярдер суперечливо виправдався про те, чому раніше не говорив, що саме він володіє цим розкішним будинком, навколо якого розгорівся серйозний скандал. Ротенберг натякнув, що нібито злякався скандалу, нагадавши, що і так вже знаходиться під потужними європейськими санкціями. Але він запевнив, що збирався оголосити себе власником це об'єкта після завершення будівництва.

"Ми хочемо побудувати там апарт-готель. Тому там досить велика кількість кімнат", - уточнив Ротенберг, зазначивши, що цей об'єкт був придбаний кілька років тому.

Як відомо, Аркадій Ротенберг входить в коло особливо наближених до Путіна бізнесменів. Відносно Ротенберга діють європейські та американські санкції. Росіяни не вірять, що палац в Геленджику належить саме йому. Вони бурхливо коментують в мережі "визнання" Ротенберга.

"Природно. Путін все переписує на друганов-злодіїв. У самого - тільки причіп; Це звичайно вже ближче до царя, але білих ниток стало ще більше. Хто, коли і кому дозволив вирубувати реліктовий ліс? Коли цей чудовий будівельник придбав об'єкт, що так довго дозволяє його будувати? Якщо вже розкрили таємницю, то покажіть і план об'єкта, де хоч якось вгадується готель з набором приблизно схожих номерів; Треш якийсь. Вони весь час вибирають найгірший варіант з усіх можливих. На корені вже забрехалися; Кореша рятує від ганьби. Пізно ", - висміяли заяву Ротенберга про палац Путіна росіяни в соцмережах.

Нагадаємо, за даними ФБК розкішний палац Путіна на мисі Ідокопас в Краснодарському краї, коштує не менше мільярда доларів. Його будівництво фінансували російські олігархи. У розслідуванні Навального палац Путіна називають найбільшим приватним будинком в Росії, його площа порівнянна з територією 39 князівств Монако. У Фонді Навального підкреслюють, що це саме охороняєме місце в Росії, фактично держава в державі, і це найбільший путінський секрет, який оберігають сотні, навіть тисячі людей. У фільмі показано, що на території путінського палацу є льодовий палац, церква, чайний будиночок площею 2500 квадратних метрів і підземний тунель з виходом до моря, казино і театр. А поруч розташовані виноградники, шато і устрична ферма. Велика територія навколо палацу, а це 7 тисяч гектарів, за даними ФБК, належить ФСБ. Більш того, всі небо над палацом закрито - там встановлена безпольотна зона. У Кремлі категорично заперечують наявність у Путіна резиденції в Геленджику. Там запевняють, що ніяких палаців, звичайно ж, у Путіна немає, а розслідування Навального називають "нісенітницею і лохотроном".

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що нове відео про палац Путіна спростувало версію Кремля про недобудований готель з 16 номерів.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?