У Росії невідомі захопили нафтокомпанію — відео
Категорія
Світ
Дата публікації

У Росії невідомі захопили нафтокомпанію — відео

У Росії невідомі захопили нафтокомпанію — відео
Джерело:  online.ua

В Іркутській області РФ десятки озброєних людей на вертольотах захопили нафтову компанію "Дулісьма". Уперше інформація про це з'явилася в суботу, 16 вересня.

Джерело: росЗМІ

У Росії невідомі захопили нафтокомпанію

Іркутськ. Вболіваю за обидві команди, — був підписаний відеоролик, на якому видно бійку між людьми зі зброєю.

За інформацією медіа, десант із 23 озброєних чоловіків висадився на території підприємства "Дулісьма". Себе вони назвали бійцями якихось приватних охоронних компаній. При цьому "чопівці" відкрили стрілянину і поклали всіх обличчям у землю.

Серед заручників були як охорона підприємства, так і рядові співробітники. Як стверджують у компанії, чоловіки захопили документацію і фактично тепер контролюють кілька паливно-енергетичних об'єктів.

Які є версії

При цьому, за даними ЗМІ, які журналісти отримали з власних джерел, у МВС знають про візит озброєних чоловіків на "Дулісьму" — і 14 вересня відомство навіть отримало заяву про рейдерське захоплення. Однак втручатися співробітники поки що не стали.

В росЗМІ повідомляють, що збройний напад на підприємство стався ще на початку вересня, а самих загарбників було 20. За словами працівників підприємства, керував озброєними чоловіками чинний управитель, який зараз нібито представляє інтереси іншого господаря.

Читайте також: 

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?