У Росії під Тулою перевернувся ЗРК С-400 — відео
Категорія
Світ
Дата публікації

У Росії під Тулою перевернувся ЗРК С-400 — відео

У Росії під Тулою перевернувся ЗРК С-400 — відео
Джерело:  online.ua

У Росії під Тулою перевернувся в кювет зенітно-ракетний комплекс С-400.

Джерело: росЗМІ

Під Тулою ЗРК С-400 перевернувся в кювет

У четвер, 20 квітня, у Росії на шосе М2-Крим під Тулою, в районі села Прудне перекинувся зенітно-ракетний комплекс С-400.

Попередньо, за даними російських пропагандистських ЗМІ, водій не впорався з керуванням і вилетів у кювет.

Зенітно-ракетний комплекс спочатку їхав у колоні з восьми машин, але дорогою відстав. У 33-річного водія діагностували перелом руки, серйозно він не постраждав.

Зенітно-ракетний комплекс С-400 перекинувся на шосе М2-Крим під Тулою - в районі села Прудне.

Вартість машини - близько 13 млрд рублів, — повідомляють росЗМІ.

Що таке ЗРК С-400

С-400 — російська зенітна ракетна система великого і середнього радіуса дії, зенітний ракетний комплекс (ЗРК) нового покоління.

Створений для ураження всіх сучасних і перспективних засобів повітряно-космічного нападу — літаків-розвідників, літаків стратегічної та тактичної авіації, тактичних, оперативно-тактичних балістичних ракет, балістичних ракет середньої дальності, гіперзвукових цілей, встановлювачів перешкод, літаків радіолокаційного дозору і наведення та інших.

Кожна ЗРС забезпечує одночасний обстріл до 80 цілей (за наявності 8 ЗРК) із наведенням на них до 160 ракет.

5 серпня 2022 українська армія вперше у світі знищила багатофункційний радар управління вогнем 92Н2Е російської зенітно-ракетної системи С-400 "Тріумф". Результат бою заявлений офіційним російським джерелом.

Читайте також: 

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?