На Чернігівщині через російські обстріли загинула 25-річна дівчина
Категорія
Україна
Дата публікації

На Чернігівщині через російські обстріли загинула 25-річна дівчина

На Чернігівщині через російські обстріли загинула 25-річна дівчина
Джерело:  online.ua

Армія РФ обстріляли у четвер, 20 квітня, села Галаганівка та Леонівка Семенівської ОТГ Новгород-Сіверського району Чернігівської області. Внаслідок російських обстрілів загинула 25-річна дівчина, двоє чоловіків отримали поранення.

Джерело: Офісу генерального прокурора

Росіяни вбили 25-річну дівчину на Чернігівщині

Сьогодні вдень ворожі війська з території РФ обстріляли зі ствольної артилерії села Галаганівка та Леонівка Семенівської ОТГ Новгород-Сіверського району.

У результаті атаки на житловий будинок у селі Галаганівка місцева 25-річна жителька отримала тілесні ушкодження, від яких померла в лікарні. Також поранення спричинено двом чоловікам, яких госпіталізовано, — йдеться у повідомленні.

У селі Леонівка внаслідок ворожого обстрілу пошкоджено житлові будинки та сільськогосподарську техніку. Тут немає постраждалих.

Прокуратура відкрила провадження за фактами порушення законів та звичаїв війни (ч. 1, 2 ст. 438 КК України).

Також на Чернігівщині вдень зафіксовано 8 приходів, ймовірно зі ствольної артилерії, в район н.п. Грем'яч.

Про втрати серед місцевого населення чи пошкодження цивільної інфраструктури інформація не надходила.

Росіяни обстріляли села на Запоріжжі

Голова Запорізької ОВА Юрій Малашко повідомив про черговий обстріл російськими окупантами Запорізької області.

Вбили, травмували, понівечили долі мирних людей — підсумки терористичних ударів по лінії розмежування. Російський снаряд забрав життя родини у Малій Токмачці: 54-річний чоловік та 65-річна жінка загинули на власному подвір’ї, — написав він.

Окрім того, через артилерійський обстріл Кам’янського зазнала травмувань 62-річна жінка, яка поверталася додому з отриманим хлібом для себе та своїх сусідів. Її вже доставила до медичної установи.

Читайте також: 

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?