У Росії почали бити за символіку путінських "ввічливих людей"
Категорія
Світ
Дата публікації

У Росії почали бити за символіку путінських "ввічливих людей"

У Росії почали бити за символіку путінських "ввічливих людей"
Джерело:  prokuratura-nso.ru

У Росії двоє молодих людей з Новосибірська побили перехожого, який носив на одязі шеврон так званих «ввічливих людей» (розхожий вислів, яке позначає спецназівців з РФ, які були надіслані  президентом Росії Володимиром Путіним  для окупації Криму).

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-службу прокуратури Новосибірська.
Суд визначив молодим людям покарання у вигляді позбавлення волі на два роки.
Як повідомляє новосибірський сайт vn.ru перед нападом на перехожого Владислав Віль і Єгор Стрельченко вигукнули «Слава Україні!».


«У квартирах у них знайшли купу нацистської літератури, футболки з черепами і фашистською символікою, брелоки зі свастикою, стікери з емблемою батальйону «Азов» і навіть гумову маску фюрера" – йдеться в описі.


Також зазначено, що на допитах затримані «категорично заперечували свою причетність до проукраїнського руху, батальйону «Азов» і запевняли, що взагалі не цікавляться політикою».


Як повідомляв ONLINE.UA раніше  президент РФ Володимир Путін визнав допомогу Росії «російськомовному населенню Донбасу», яку раніше він неодноразово і категорично спростовував.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?