У Росії почалося? Мережа обговорює напад зі стріляниною на завод в РФ
Категорія
Світ
Дата публікації

У Росії почалося? Мережа обговорює напад зі стріляниною на завод в РФ

У Росії почалося? Мережа обговорює напад зі стріляниною на завод в РФ
Джерело:  online.ua

У п'ятницю, 13 січня, невідомі озброєні нападники спробували проникнути на територію Красноуральского хімзаводу в Росії і поранили охоронців, що викликало емоційне обговорення в мережі.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "Інтерфакс".


Як заявили агентству в прес-службі управління МВС РФ по Свердловській області, "неозброєні представники ПОПа помітили проникнення і спробували непроханих гостей затримати, ті вчинили активний опір».


«Троє співробітників ПОП отримали травми різного ступеня тяжкості, в тому числі вогнепальні поранення", - додали в російському регіональному МВС.


Троє постраждалих були госпіталізовані, вони перебувають в реанімації.


Читайте також:  Стрілянина в Москві: з'явилася нова інформація про веселого автоматника


Російськими правоохоронцями порушено кримінальну справу за статею про заподіяння тяжкої шкоди здоров'ю.


При цьому в МВС РФ спростували дані деяких ЗМІ про те, що на заводі зберігається велика кількість тротилу: "Це не відповідаючі дійсності відомості. Підприємство вже давно знаходиться в стані банкрутства, воно не функціонує. Там відключено електрику та опалення. На території підприємства розміром 3 на 5 км вибухових речовин немає".


Російські правоохоронці також уточнили, що на предмет причетності до нападу працівники карного розшуку відпрацьовують "раніше судимих ​​осіб, непрацюючих нероб і схильних до такого роду протиправних діянь».


При цьому в мережі новина викликала емоційний відгук.



Васисуалий Лоханкин: 90-е не повернуться, - говорив він. Стабільність - найголовніше.


Путін і Інші Неврози: Цукор там робили ... зі смаком гексогену. Взагалі, не завадило б напередоднi 20 січня парочку тисяч росіян в пар відправити. Трамп любить постраждалих.


alex00 ru-border: Красноуральский хімічний завод займався виробництвом .... побутової хімії. Кремлеботам не вистачило глоду і вони пішли на грабіж - все як завжди і навіть прозаїчно.


Карина Козирєва: Все! Почалося! Говорили ж Путіну, Сирія це не легка прогулянка і побрязкати на телекамеру зброєю! Там інтереси дуже багатьох країн зачеплені! Ну а валити як завжди будуть на ІДІЛ. Це така світова страшилка!


Олександр Малкін: На ​​звичайних ТЕЦ озброєна охорона, хоча звичайно, в ній сміх які охоронці, а на спецхімзаводі беззбройні? Дурь якась.


Як повідомляв ONLINE.UA,  в неділю вранці, 8 січня, на південному сході Москви колишній бойовик ДНР розстріляв свого сусіда.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?